Ei, en vieläkään ole kadonnut maailmankartalta, blogista vain. Ja nyt kun olen jälleen 'sivistyksen' parissa, voin kertoa kesän kuulumiseni. Sekä ehkä yrittää päivittää blogia jälleen 'hieman' useammin.. :D

Kesänaikana/viimeaikoina on tullut tehtyä jos jonkinmoista, mm. leivontaa olen harrastanut paljon vaikken olekkaan (ylläri..) ohjeita päivitellyt tuonne toiseen blogiin vaikka kuinka monta kertaa on pitänyt..

20150910_172219.jpg

Ministelyäkin on jonkunveran tullut harrastettua vaikkei sitä ole blogissa kerrottukaan.. Ja ainakin ministelytarvikkeita on tullut kerättyä..

20150824_133934.jpgIMG_0089.jpg

Ylemmässä kuvassa keskeneräinen 1:12 kokoinen työ, joka valmistuu sitten joskus... Mitä siitä tulee, sekin kerrotaan sitten joskus.. Alakuvassa on kassakoneen kuittirullan sisällä oleva 'patukka' joita olen ahkerasti kesän aikana kerännyt ministely mielessä, katsotaan syntyykö noista koskaan mitään ja mitä syntyy..

Kutomistakin olen jälleen opetellut villasukkien merkeissä

IMG_0086.jpgIMG_0087.jpg

Yläkuvassa elämäni ensimäinen kokonaan itsetekemäni villasukka! Toki sain kantapäässä apua mutta muuten kokonaan itsetehty. Alakuvassa on sukan pari joka on vasta syntymässä. Alemmassa on erilainen kantapää (höh!) koska en tietenkään enää muistanut miten se tehdään, ja opettaja oli tälläkertaa eri joten tyylikin oli eri... 

Pitää vielä uudestaan mennä alkuperäisen kantapääopettajan puheille, koska mielestäni ylemmässä sukassa on nätimpi kantapää.. Vahvistettu kantapää siis kuitenkin molemmissa kyseessä.

Jokatapauksessa lähes valmis ensimäinen itsetekemäni villasukkapari!

Vielä yksi kesän fiilistelykuva

20150806_182119.jpg

Kohta seuraa perässä toinen postaus, liittyen keräily aiheeseeni muumeihin. Sitä jääkäämme siis odottelemaan..