Jaaha. Parit valmistuneet sukat voisi pitkästä aikaa päivittää tänne..

Vähän on tämä blogipuoli ollut hiljaisella, kun ei ole oikein saanut aikaiseksi tuijotella tietokoneen näyttöä jatkuvasti. Ehkä tässä itää skarpata, ja ehkä sukkiakin alkaa syntyä taas enemmän kun talvi tulee. Ehkä.

Tylsät siniset sukat,

IMG_9544.jpg

Siniset sukat
Koko 36 (?)
Puikot 3,5mm KnitProt, silmukoita 48s.
Joustinneuletta 2o2n 15krs, loppusukka oikeaa ja vahvennettu kantapää.
Langat: Sininen Milla, 75% villa / 25% polyamidi ja varressa Säde, 58% akryyli / 28% polyesteri 7% mohair / 7% polyamidi.

Nämä olivat lähinnä tälläiset 'ideat on loppu, tuhotaan lankoja' sukat. Piti tulla ihan tavalliset 39 kokoiset, kun ei näille pienemmille ole oikeastaan käyttöä, mutta olivat niin tylsät, ja varsi olisi jäänyt hieman lyhkäiseksi, niin tein tämmöset 'vajaamittaiset' sukat.
Tuota Säde lankaa löytyisi useampi kerä. Sille pitäisi joku funktio keksiä, sukkiin se ei oiken ole hyvä.. Mutta enpä minä paljon muutakaan kudo. Jakun on niin ohutta..

 

Kaveri näki Tuurissa myynnissä kettusukat, ja pyysi minua tekemään sellaiset hänelle.

IMG_9550.jpg

Kettusukat
Koko 39
Puikot 3,5mm KnitProt, silmukoita 48s.
Joustinneuletta 2o2n 12rs, 4krs nurin, 4krs oikein, 4krs nurin, 12krs 2o2n, jne. Vahvennettu kantapää.
Langat: Oranssi Milla, 75% villa / 25% polyamidi, Valkoinen kärki on jostain mystistä, ehkä Vilmaa, joku jämänöttönen, tummanruskea on Vilma, 75% villa / 25% polyamidi.

Näihin on vielä silmät ompelematta, ompelen ne pienistä mustista napeista, kuvassa toiseen asettelin paikalleen. Lisäksi molemmat sukkaparit ovat päättelemättä. Ensin pohdin, että silmukoisin silmät, muttakun sitä en ole ikinä kokeillut, ja kun on lahjasukat niin....

Lisäksi heti perään tilattiin toiset tälläiset sukat, en vain ole vielä saanut aikaiseksi alottaa niitä. Taino tavallaan aloitin.. Kunnes varastossa oleva viimeinen oranssi lankakerä pääsi käsiini. Onse ennen sitä hetkeä päässi tuon villin pennun hampaisiin, ja lanka oli alkumatkasta hyvin valmiiksi pätkitty.. Taitaa jäädä se kerä odottamaan vaikka jämälankasukkia.. 
Tässäpä siis tilanteesta muutama kännykkäkuva:

P%C3%A4tk%C3%A4t.jpgR%C3%B6lli.jpg

 

Ja itse tuholainen ulkoilemassa.

IMG_20181029_101615.jpg