Eli koska askartelu päivitykset ovat jääneet hieman vähemmälle ja MakroTex haasteen postauksian on ollut enemmän (ja huomenna taas luvassa sellainen), niin tässä nyt kaikkea sekavaa askarteluun liittyvää.

Aloitetaan arvontavoitoista jotka lähetin Jolanalle ja Tilkkutiinalle.
Jolanalle, eli voittajalle, lähti tälläinen paketti:

IMG_8937.jpg
Paketista löytyi siis tarroja, kaksikorttipohjaa+kirjekuoret, kaksi askarteluun tarkoitettua cd levyä, nauhoja, klipsuja, strasseja/tekotimantteja ja toisen kortin sisällä oli vielä kuvia joita voi esim. kortteihin liimata.

Tilkkutiinalle lähti sitten tälläinen paketti:

IMG_8934.jpg
Tästä paketista löytyi tarroja, nappeja, klipsuja, nauhoja, yksi kortti jonka sisällä oli myös kuvia joita voi kortteihin liimata, villaa, klipsuja sekä strasseja/tekotimantteja. Olikohan siinä nyt kaikki..

Sitten muihin asioihin. niihin vähäisiin asioihin mitä olen aikaiseksi saanut, sekä seuraavan projektini esittely.
Ja se esittely tuleekin tässä:

IMG_8901.jpg
Avattavia korttipohjia 60kpl, kutsu tarroja ja kuohuviinilasi tarroja. Lisäksi tuo yksi arkki joka ei tähän projektiin liity mitenkään. 
Eli kutsukorttiej askarteluja on luvassa. Kortit on jo suunniteltu mutta toteutus on vielä tulossa. Tällä viikolla varmaan aloitan projektin kun postissa saapuu perhoslävistäjä sekä timantteja.

Sitten, mitä olen viimeaikoina saanut aikaiseksi.
Kanavatyönä tehtävä kissa on edennyt hieman

IMG_9019.jpg
Tässä näyttää siltä kun olisi turpiin saanut kun on mustat silmät.. Toivottavasti ei näytä noin pahalta kunhan saan värin ympärille.
Pääasiassa kissasta puuttuu enää valkoinen osuus, ylhäältä vielä hieman vihreää ja sinistä.. Korvista tippa vaaleaa.

Sitten yksi kokeiluni. Tämän siis tein jo aikaa sitten mutten ole aikaiseksi saanut päivittää. Idean tähän sain Kiksun päivityksestä jossa hän esitteli Mehupillillä tehtyä taulua.

IMG_9015.jpg
Eli kaksi mustaa korttipohjaa joihin ensin laitoin sinitarralla kiinni keskelle perhosaihion ettei siihen mene hammastahnaa ja sitten roiskin hammastahnaa -harjan avulla ja annoin kuivua.
Tämä kokeilu täytyy uusia, siällä tämä meni ihan päin metsää. 
Hammasharjan olisi varmaan pitänyt olla kova, tai miksi niitä nimitetään, koska minä ostin 'softin' eikä sitä olisi kannattanut kastella etukäteen koska hammastahna ei millän meinannut lähteä harjasta roiskumaan van upposi vain syvemmälle harjaan..

No uusia kokeiluja luvassa joskus :D Ensn kyllä kutsukortit!