Hienoa, vuoden eka päivitys! Koskien tosin keskeneräisiä käsitöitäni. Eli varmaan kaikki näistä on jo kertaalleen joskus blogissani esitelty.. Mutta jotain elämää tännekkin.

Ensimäisenä melkein jo harmaita hiuksia aiheuttanut huivi. Huivi on niitä ilman puikkoja kudottuja tuubihuiveja joita jossain kohtaa tein paljonkin. Mutta päättely on jäänyt väliin, ilmeisesti lanka on loppunut kesken. No tässä on nyt kaikki kaupat metsästetty ja etsitty samaa lankaa, no eihän tuota Novitan Heijaste lankaa enää tuolla värillä myydä.
No, sain äidiltäni lainattua samaa lankaa mutta mustana ja huivin pääteltyä.

IMG_0423.jpgIMG_0425.jpg
Musta näkyy kyllä tuossa lattialla, mutta ei yhtään kun pukee kaulaan. Hienoa, nyt minulla on lämmin ja heijastava huivi.

Sitten, kuvaa en laita, mutta muos sini-punaiset ruutusukat ovat nyt täydellisesti valmiit, varren ompeluja myöden. Hienoa, nyt olen kutonut itse jo kaksi paria villasukkia. (Ja kohta mietitään taas että mitenkäs se kantapää menikään..)

Vielä yksi aihe. Karhusukat, jotka kerran keskeneräisinä täälä jo esittelinkin. No juu, kesken ne ovat edelleen mutta kuvat molemmissa valmiina ja niistä nyt vielä kuva tänne.
Alunperinhän rupesin karhu sukkia kutomaan joululahjaksi, mutta kun tajusin kuinka rumat sukista tulee (vähän vielä vaatii harjoittelua kirjoneule), en kehdannutkaan niitä antaa ja työntekeminenkin keskeytyi. Mutta hitaasti hyvä tulee vai miten se menee?

IMG_0431.jpg

Kohta on se kantapää.... Huoh... En ehkä osaa.. Älkää kysykö miksi kuvassa tuo toinen näyttää paljon leveämmältä, en tiedä, samankokoinen se on.