Eilen siivotessani löysin hyllysta kaksi säästettyä 15munan munakennoja. No, päätinpä repiä ne sytykeruusuiksi kun sain aikaisemmin pelastettavakseni yhden lähes polttamattoman ison punaisen kynttilän joka oli poltto kelvottomaksi muuttunut..

Ruusuja tuli yhteensä 22kpl:

IMG_7812-normal.jpg

Tässä ne ovat vasta revittyinä, eikä steariiniin kastettuna. Kun aloin kaivella steariinin sulatus välineitäni (metallikippo, pihdit ja muovialusta), löysin laatikosta vielä yhden 15munan munakennon. Sitä en kuitenkaan ruvennut repimään vaan jätin sen sinne laatikkoon säästöön..

Ja eikun steariinia sulattamaan ja ruusuja dippaamaan:

IMG_7821-normal.jpg

Tässä on nyt kaikki ruusut dipattuina. Eivät tosin ole vielä täysin kuivuneet, en millään malttanut odottaa kuvan ottamista.. :D 
Kauniin punaisia niistä mielestäni tuli, kahteen kertaan dippasin kaikki ruusut.. Eipä siitä isosta kynttilästä paljon kuitenkaan jäljelle jäänyt. Vähän jäi steariinia kipon pohjalle että muutaman ruusun saa vielä kastettua. Siis luultavasti sen kennollisen mikä on sielä säästössä.. :D

Ruusuista tein sellofaaniin muutaman paketin:

IMG_7827-normal.jpg

Sellofaanissa on neljä ruusua ja pohjalla pahvinpala jossa on 'käyttöohje' ruusuille. 
Minulla on iso rulla tuollaista sellofaania jossa on kauniita enkelin kuvia. Siihen voi paketoida vaikka jouluisia kuivakakkuja ja viedä joululahjaksi tai muuten vaan..
Tuollaisia paketteja tein siis neljä, kauneimmista ruusuista. Voin sitten antaa joululahjaksi tai tuparilahjaksi tai synttärilahjaksi, mikä tarve iskeekin. Itselle jäi siis vielä kuusi ruusua joilla sytyttää saunanpesä..

Tänään innostuin vielä askartelemaan joulukortteja (mikä jouluhulluus minuun on iskenyt?!)

IMG_7838-normal.jpgIMG_7834-normal.jpgIMG_7836-normal.jpg

Ensimäisen kuvan alempi, sininen, ei onnistunut kovin hyvin. Toinen teipeistä meni erisuuntaisesti (vinoon) ja runo teksti olisi voinut olla enemän vinossa. 
Muuten olen kohtteihin ihan tyytyväinen. Vaikken vieläkään pidä noisya 'Iloista Joulua' tarroista, mielestäni niissä lukee 'Koista Joulua'. No arkillinen (2x Iloista Joulua ja 3x Hyvää Joulua) niitä vielä on, punaisia, mutta ne saavat jäädäkkin arkkeihin, ainakin täksi jouluksi. Kun kerran noita muitakin kivempia tekstitarroja löytyy.

Lisäksi tein vielä kaksi onnisttelukorttia:

IMG_7833-normal.jpg

Nämä menevät käyttöön vielä tämän vuoden aikana

Runoja kirjoittelen jonkun verran kortteihin, ja luottosivusto mistä runoja löydän onkin BirgitMummun sivut.