Tässä on viimepäivinä tullut väkerreltyä vähän kaikennäköistä.. Kolmesta kohteesta laitan kuvaa, paljon muutakin on tullut tehtyä mutta kaikki eivät nyt päädy tänne. 

Aloitetaan vanhimmasta:

IMG_7851.jpg

Eli siis aloitin tekemään toista paperinaruenkeliä, mutta tätä pitemmälle en sitä jostain syystä (hups...) saanut tehtyä. Niin monta muuta projektia kesken että tämäKIN jäi kesken..Tässä tosin tuli se että minun piti keksiä joku fiksumpi tapa kiinnittää pää ja kädet mutten vielä(kään) sitä keksinyt,, No kyllä tämä tästä, toivottavasti vielä tämän vuoden puolella..

Sitten seuraava:

IMG_7853.jpgIMG_7855.jpg

Aloitin kutomaan elämäni ensimmäistä tumppua! Jos siis ei lasketa niitä yläasteella tehtyjä jota kaikki muut kutoivat puolestani eikä ne koskaan edes valmistuneet... Tämä valmistuu siis tuollaisesti Maija langasta ja tumppuun tulee kuvio. Siitä lisää kunhan etenee.... Pahoitteluni huonoista kuvista

Ja vielä viimeseinä:

IMG_7856.jpg

Kaksi viimeistä joulukorttia. Nyt on joksikin aikaa (ehkä) joulukortti askartelut tehty ja muita projekteja yritetään saattaa loppuun.. 
Minulla kun on paha tapa aina aloittaa jotain 'uutta ja kivaa' ja 'vanha ja tylsä' jä puolitiehen.. Sitten niitä kertyy ja niitä yritetään muistella että mitähän siitä piti tulla ja mitenköhän tämä tehdään loppuun.. :D