Eilen innostuin askartelemaan ensimäisen paperinaru enkelini. Pitkään olen miettinyt sellaisen tekemistä ja pitkään etsin enkelin päitä ja käsiä kun Tiimari ei niitä enään myynyt. Kirpputoreilta tuli sitten löydettyä niitä kolme kappaletta. Edellisiltä käsityömessuilta taisin paperinarua ostaa mutten ole saanut aikaiseksi tehdä, ohjeen metsästäminenkin tuotti joitain haasteita. 

No, nytpä eilen tulostin ohjeen ja aloin askarrella enkeliä. Kissa tosin yritti kaikin mahdollisin keinoin estää askarteluni, mutta hah, onnistuinpas! Ainakin tavallaa.. :D

IMG_7731-normal.jpg

Tälläinen siitä tuli. Tuo paperinaru on mielestäni nättiä, sellaisenä 'pötkönä' se on punaista mutta kun aloin availla narupätkiä, palajstui siitä tuollaisia kauniita raitoja.
Ohjeessa oli nauhan liimaus helmaan ja hihoin ja yritinkin, mutta nauhani oli vääränlaista eikä sitä saanut liimattua tuohon mekkoon mitenkään.
Lisäksi ohje oli ilmeisesti tehty 'kapeamalle' paperinarulle sillä minun mekostani tuli iso ja leveä kun ohjeessa oli korkea ja pienempihelmainen mekko. 
Pään ja käsien liimaaminen (kuten näkyy) tuotti suuria haasteita minulle. Erikeepperiä käytin mutta kuumaliima olisi varmaan ollut parempaa, täytyy sitä käyttää seuraavalla kerralla. Käsiä en oikein osannut laittaa oikein joten täytyy kehitellä siihen joku toinen tyyli.. 

Tuota punaista narua jäi vielä, yhden enkelin siitä tekee, mutta teen sen vähemmistä mekon osista, eli pienempänä.. Lisäksi minulla on vielä sinistä samanlaista paperinarua (paljastuukohan siitäkin tuollaisia nättejä raitoja?) ja siitä teen myös enkelin.

Kirppiksellä tuli myös käytyä yksi päivä, ja toiseen projektiini tein löydön:

IMG_7726-normal.jpg

Kaksi lasista tuikkukippoa metallikehikossa.

Kotiin päästyäni tajusin kiposta yllärin:

IMG_7727-normal.jpg

Toisen kipon yksi seinä oli hajonnut. En tiedä hajosiko se kotimatkalla vai oliko se jo rikki. Jokatapauksessa se ei haittaa, teippasin sitä vähän sisäpuolelta. 
Kipot pysyvät alkuperäistarkoituksessaan, eli tuikkukippoina, mutta tuunattuna ja ilman metallikehikkoa. Tästä projektista lisää kunhan etenee.. 

Jokohan sitä pitäisi alkaa joulukortteja askarrella?