Taas on yksi sukkapari valmis. Kaksi keskeneräistä puikoilla ja yksi valmitunutkin.

IMG_2436.jpg

Kerrosrivinousu/Jämälankasukat
Koko 39
Puikot 3,5mm KnitProt, 12s/puikko
Joustinneulett 2o2n 10krs, kerrorivinousua, vahvistettu kantapää ja omakärki.
Lankoina on 7Veljestä Nostalgia 75%villa / 25%polyamidi sekä Lankamaailman Vilma myöskin 75%villa / 25%polyamidi.

 

Nimesin sukat kerrosrivinousuksi, vaikka näitä voisi kutsua myös jämälankasukiksi. Sillä sekä seiskaveikka että vaaleansininen Vilma ovat jämälankoja, ruskea on täydestä kerästä. Näihin sain kulutettu lankaa 85g, eli taas hieman lähempänä lankalaihiksen tavoitetta..
Näissä sukissa ajattelin ensin tehdä raidat symmetrisesti Nostalgia - Ruskea Vilma - Sininen Vilma - Nostalgia jne. Mutta sitten en tykännytkään kun sininen Vilma ja Nostalgia olivat veirekkäin joten vaihtelin raitojen paikkoja, ei niistä hullummat näinkään tullut.
Näissä sukissa kokeilun myös ensimäistä kertaa päätellä langat samalla kun kutoo. Ohje lötyy täältä. Tuossa ohjevideolla lankoja ei solmita ollenkaan, vaan ne vain kudotaan joukkoon. Minä en tuohon tapaan luota ja lisäksi vielä solmin langan, sekä alussa että lopussa, varmasti pysyy!

Sain myös uuden koneen, vihdoinkin! Kaikki ohjelmat tietysti edelleen puuttuvat, vanhat kuvat ynnämuut, kaikki ne on vielä tekemättä joten kone ei kuitenkaan vielä ole päivittäisessä käytössä. Mutta se on nyt hommattu, jee! Ehkä nyt pääsen jälleen aktivoitumaan myös blogin päivityksen suhteen..