Kun koko kesänä ei ole tottunut istuskelemaan tietokoneella kuten yleensä talvella, on sen pitkäaikainen tuijottaminen kovin vierasta tällähetkellä.
Kyllästyin tuijottamaan tietokoneen näyttöä ja pohdin mitä alkaisin askarrella. En keksinyt mitään mitä tekisin. Villasukka ei nyt innosta, korttien askartelu on pannassa koska vanhatkin varastot ylitse pursuavat ja sytykeruusuaineet vein juuri eri paikkaan joten niitäkään ei voi tehdä.
Selailin vanhoja ja uusia Ihana lehtiä, en siltikään saanut mitään inspiraatiota! Nukkekotia voisin tapetoida, muttakun se on niin haastavassa paikassa, että se on erittäin hankalaa joten sekään ei inspiroi. Joten palasin takaisin tietokoneen ääreen, mitähän sitten tekisi..
Tälläinen ajatuskato iskee, kun viimeaikoina käsillätekemiseni on painottunut villasukkiin ja valokuvaukseen.. Kortteja tekisin jos varastoon valmiita mahtuisi...

Leivoin kuitenkin tänään mustikkapiirakan:
IMG_3735.jpg

Olipas ihanaa leipoa tuoreista mustikoista, paljon parempaa kuinne pakastetut...
Tällä ohjeella tulee vieläpä (omasta mielestäni) mailman paras mustikkapiirakka! En enää muista mistä leipuri kirjasta tämä resepti on alunperin, mutta itse vielä sitä hieman omaan makuun paremmin muokannut joten omasta mielestäni mailman paras piirakka. Makuasioita, tietysti.

Miksi Vuodatus ei anna enää edes kelata kommenttisivuja taaksepäin? 'Kojelaudalla' kun sivupalkista painaa 'Kommentit' niin näkyy tuoreimmat 15kommenttia, ja sitä vanhempia ei anna selata. Painaa sivunumeroa tai seuraavaa niin ei mene eteenpäin, ärsyttävää!! Tämäkin asia...

Lupasin päivittää blogiini suklaasta tekemäni koristeen, mikäli kuvan löydän, ja löysin.

2014-01-16%2011.45.36.jpg

Suklaasta tehty rasia sekä rusetti päällä. Tuollaisen rusetinhan voi käytännössä tehdä mistä vaan. Kankaasta ehkä lähtisi askartelemaan tämmöistä mutta..

Pari muutakin kouluaikaista kuvaa:

2014-03-19%2012.50.00.jpg2014-03-27%2013.30.07.jpg

Nämä ovat tehty marsipaanista kaikki. Kaikki omin pikkukätösin ilman muotteja tms (pois lukien alakuvan vas. alanurkassa näkyvät kaksi ankkaa).

Ja nyt, mukavaa viikonloppua kaikille :)