Olen jo pitkään (yllättäen..) miettinyt näitä nyt paljon joka paikassa olevia karkkipapereista tehtäviä pussukoita. Miettinyt, että pitäisi itsekkin kokeilla ja jokun verran on karkkipapereita käsketty säästää.. No, yllättäen en ole saanut aikaisesksi tähän 'operaatioon' ryhtyä... Paitsi tänään.

Tästä se kaikki lähti:

IMG_8597.jpg

Tuosta löytyy eniten sinivalkoisia Fazerin suklaakääreitä, muutamia Tsinuski toffee paperia ja 3kappaletta Geisha papereita. Arvatenkin siis nuo sinivalkoiset pääsivät käsittelyyn.. 
Onneksi tuli ostettua kontaktimuovia muutama päivä sitten. Tätä projektia aloittaessani tosin vähän harmistuin siitä, että ostamani muovi oli paksua ja mattapintaista. Mutta koska kyseessä on tutustumiseni tälläisiin ja kokeilu mielellä teen, antaa olla.
Karkkipapereita muoviin liimatessa oli pieniä haasteita. Saumat oli ruttuisissa (vaikka ovat olleet prässääntymässä) karkkipapereissa vaikea kohdistaa. Varsinkin kun liimasin papereita muutamat päällekäin.. No mutta siitäkin selvittiin.

Nyt projekti näyttää tältä:

IMG_8600.jpg

Kaksi tuollaista Fazerin muovitettua juttua, jossa on siis 3x2 papereita. Kangaspalatki on leikattu ja vetoketju odottaa. Eli tästä puuttuu enää ompeleminen. Tosin, koska minä en siihen ompelukoneeseen koske, tämä saa odottaa jatkoa luultavasti suhteellisen pitkäänkin..

Yksi päivä rupesin tutkimaan korttiaskartelu laatikkoani..

IMG_8577.jpg

...Ja sieltä löytyi muutama korttipohja. Pärjääköhän noilla hetken??

Tykkään tehdä kortteja, muttakun sitten niitä käyttämättömiä kortteja pyörii joka nurkassa kun ei ole käyttöä. Siis tekisin enemmän kui käyttäisin. Vaikka annan näitä kortteja aikapaljon muillekkin.
Nytkin mieleni tekisi tehdä perinteisiä onnittelukortteja, muttakun niille ei ole tarvetta. Ja kun vanhojakin pyörii tuolla laatikoissa..

No jokatapauksessa. Olkoon, kyllä nuo joskus kuluvat :D

Vielä yksin kuva. Tässä on seuraava projektini:

IMG_8602.jpg

Tuota lankaa on kolme kerää. tuo on ihanan pehmeää 100% villaa. Halvinta tarkoitukseen sopivaa lankaa metsästettiin jonkun aikaa, kunnes tuo tuli Prisman hyllyssä vastaan.

Tuosta tulee siis säärystimet vähän muunneltuna. Sitten joskus..