Heti kun viime tiistaina näin tämän viikon aiheen: Aarre, mielessäni alkoi pyöriä erilaisia merirosvo elokuvia, ensimäisenä Kurkunleikkaajien saari, ja heidän aarrearkut täynnä kultakolikoita. Sellaista kultakolikkoja täynnä olevaa aarrearkkua ei meiltä löydy, harmi sinänsä, olisihan sellainen upea :D Mutta kuitenkin heti kun nostin katseeni tietokoneen ruuduslta, tiesin mistä otan kuvat ja mikä on minun aarre.

Tässä siis meidän perheen aarre

IMG_8961.jpg
Puinen aarrearkku. Tämä on itse tehty (ei kuitenkaan kenenkään meidän perheenjäsenen), ja alareunasta löytyykin signeeraus V.H. minä tiedän mitä se tarkoittaa, kyseinen henkilö kun sukuun kuului, mutta en sitä tässä paljasta koska haluan blogin pitää anonyyminä.

 

IMG_8964.jpg
Arkun kannesta löytyy tälläinen taideteos, usko-toivo-rakkaus merkki kahden sulan sisällä.

 

IMG_8966.jpg
Arkun eteen on tehty vuosiluku jolloin tämä arkku on valmistettu. Eli tämä arkku on 43vuotias, vanhempi kuin minä! 

 

IMG_8974.jpg
Arkun molemmissa päissä on myös tälläiset upeat kahvat joista arkku on helppo nostaa. Ja on muuten yllättävät painava aarrearkku siihen nähden mitä tuollaiselta pikkuiselta voisi odottaa.

No tässä minun aarteeni, kaikki kuvat on kuvattu tässä kuussa ja sillä samalla Canon Ixus 140 pokkarikameralla. Tästä kaikki muutkin aarre haasteeseen mukaan:

Pieni Lintu - MakroTex challenge