Laskiaissunnuntaille ei ollut mitään suunnitelmia. Joten niitä piti keksiä. Aamu alkoi aamupalalla, siis kahvilla ja vuoileivällä. Sitten ulkos ulkoilemaan. Kameraa lähdin ulkoiluttamaan siinä toivossa että löytäisin jotain kuvattavaa ensiviikon MakroTex haasteeseen.

Tässä yksi siis kuva tältä päivältä:

IMG_8507.jpg

Huono kuva, tiedetään. Kuvassa siis lähikuva virtaavasta koskesta jota kävin siis kuvaamassa. Tai siis muutaman kuvan nappasin siitä kun ohi kävelin.

Sitten takaisin kotio ja ruuantekoa, laskiaspullien leivontaa sekä siivousta. Yleensä en siivouksesta välitä, mutta tänään oli hyvä päivä ja paljon energiaa. Ehkä ulkoilu oli osasyyllinen tähän.. Joten siivosin ja laitoin meille 'pikaruokaa'

20150214_151353.jpg

Hamppareita. Eka kertaa tein kotona tälläisiä. Sämpylät on valmiina ostettua, välissä itse tehty jauhelihapihvi. salaattia, tomaattia, juustoa, hampparikastiketta sekä chilikastiketta. Sämpylät paistoin pannulla tilkassa oliiviöljyä. Sämpylät tosin olisi voinut tehdä itse niin olisi ollut parempia..

Ja jälkkäriksi oli laskiasipullia aikuisten makuun

20150215_163054.jpg

Aikuisten makuun siksi, että välissä on siis kermavaahto joka on maustettu valkosuklaalla ja baileys likööriä. Tein myös 'lasten pullia' jossa oli välissä siis pelkkä valkosuklaalla maustettu kermavaahto. 

Mukavaa sunnuntai iltaa kaikille :)