Yritin etsiä niille "kumi naruille" nimeä erilaisista askartelu blogeista ja muutenkin selailin kun oli tylsää, nimeä en löytänyt mutta...

Joskus pienempänä isäni kanssa rakensimme minulle nukketalon puusta. Ja itse rakentelin jotai huonekaluja, olin alle 10 ja en ole kovin taiteellinen joten jälki on sen näköistä.. Olen joskus ottanut siitä huviksi kuvan mutta nyt en voi postata sitä koska se on omalla koneella. Nukkekotia en ole halunnut hävittää ja se on mökillä säilössä. Selailin nukkekoti blogeja, en ole tajunnut että niitäkin voi "harrastaa". Jotenkin innostuin ja sain innostuksen että "pääsisipä mökille haluan rakennella nukekkotia"

Se oli sellainen operaatio isän kanssa, halusin nukkekodin jolla leikkiä, minulla oli joskus aikaisemmin ollut kaupasta ostettu, mutta se myytiin. Joten isän kanssa saatiin idea että rakennetaan itse nukketalo. Isä sen lähinnä rakensi. Leikkasi puusta sopivia paloja ja kokosi "kehikon" siis ulkosäinät. Itse ideoin ja isä toteutti parhaansa mukaan..

Nyt tekisi mieli alkaa "harrastaa" sitä nukketaloa, mutta se on hankalaa. Koska se on mökillä ja kouluaikana mökille pääsee vain viikonloppuisin mutta koska koulu alkaa jo tällä viikolla, ja suunnitelmissa on mennä viikonlopuksi mökille niin voisi ainakin tutkia asia... Ei sitä tiedä kauanko tämä innostus kestää..

Mutta omaa nukkekoti blogia en kehtaa pitää koska ne blogit mitä katselin, kaikissa nukketalo on kaupasta ostettu tai tietyillä mitoilla valmistettu (esim, 1:12), itse en ymmärrä tuosta mitasta mitään mutta... Omani on vain puusta rakennettu ja huonekalut ovat vaatimattomia muutama kaupasta ostetta ja kunnon ukkeleitakaan ei ole...

Sanokaa taas te olemattomat lukijat, pitäisikö tehdä tänne blogiin postauksia nukketalo näpertelystä, jos nyt sen aloitan..