Muiden blogeissa on viimeaikoina alkanut pyöriä toinen toistaan hienompia joulukortteja. Vaikka olen korttientekokiellossa, oli pakko tehdä muutama joulukortti itsekkin. Viime ja sitä edellisvuotisetkin ovat vielä käyttämättä....

Ensin tein isolle korttipohjalle kortin. En yleensä tykkää isoista korttipohjista kun 'tyhjää tilaa' tuntuu jäävän niin paljon, mutta nyt löysin tarpeeksi ison kuvan korttia täyttämään.

IMG_4328.jpgIMG_4329.jpg

Sisällä kortissa on pieni jouluruno. Toiselle sivulle voi sitten kirjoittaa vaikka kenelle kortin anta..

----------

IMG_4331.jpg

Hitto kun unohdin tämän Vuodatuksen kuvaongelman!!!

No, jokatapauksessa.. 
Kolme korttia jotka tein samantyyppisesti. Pohjalle ääriviivatarroja ja päälle kuviot. Poro ja joulupukki on lahjapaperista leikattuja, samoin vihreä joulun toivotus kuva. Muut ovat ääriviivatarroja.

----------

IMG_4337.jpg

Näissä tykkään itse kahdesta 'ylimmästä', eli Vuodatuksen tapauksessa kahdesta vasemmanpuoleisesta. Lumiukko kortti näyttää todella kaljulta, kun en löytänytkään mustaa kartonkia hatuksi ukolle, joten nyt se on hieman kalju.. Nenäkin meni ukolla väärinpäin..

----------

IMG_4333.jpg

Nämä kortit on aikalailla koottu 'jämistä' eli kaikesta siitä silpusta, mitä pöydällä oli vielä jäljellä. En oikein osaa päättää tykkäänkö näistä korteista vaiko en..  Minä jotenkin karsastan tyhjää tilaa kortissa, joten siitä syystä ehkä eniten tykkään pukkikortista. Mutta toisaalta, kolmessa muussa on vielä tilaa kirjoittaa vaikka runo...

----------

IMG_4335.jpg

Sitten tein vielä muutaman huumorikortin. Näissä tyytyväisin olen tuohon missä on kaksi sarjakuvaa, vähiten tyytyväinen olen tähän 'jämäkorttiin' joka on siis tämä alin, eli vasen ylhäällä. Ehkä se on juuri se tyhjän kortin juttu miksi en siitä erityisemmin pidä. Piti alunperin liimata siihen vielä ääriviivatarroilla 'Hyvää joulua ja iloista uuttavuotta' mutta päätin kuitenkin jättää liimaatta.
Sarjakuvissa lukee siis;
Valkoiessa: 'Tali on Tintin talviherkkua' ja Tintti sanoo 'Nam'
Värillinen: 'Tänävuonna Jukka sai mantelin' ja Jukka on tuolilta lattialle kaatuneena.