Pitkästä aikaa jotain kokkailuja..

Omena-kanelinen pannacotta.

330ml vaahtoutuvaa hanilija kastiketta (Valio)
1/2dl sokeria
1tl vanilija sokeria 
2kpl liivatelehtiä

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä (n. 10min). Keitä vanilijakastike ja sokerit kattilassa kiehuviksi. Lisää liotetut liivatelehdet, sekoita ettei tule liivate klimppejä. Pidä lämpimällä levyllä

Jättiomena (tai tavallinen)
Kanelia
Sokeria
Siirappia

Pilko omena lohkoiksi ja paista pannulla siirapin, sokerin ja kanelin kanssa. Itsellä ei kaapissa siirappia ollut, joten sen korvasin kanelin makuisella makusiirapilla (2rkl). Kanelia olisi mielestäni saanut olla vähän enemmän mutta näinkin on kyllä hyvää.

Kaurakeksejä

Murusta keksit koneella tai käsin. Itse murustin n. 7 keksiä ja koneella.

Aloita pannacotan kasaaminen:

Laita kulhon pohjalle keksimuruja sopiva kerros. Lisää päälle omenat ja kaada vanilija-liivate seos. Ripottelve vielä pinnalle koristeeksi kaurakeksejä. Laita jääkaappiin jähmettymään.

On hyvää!